Om oss – Web Partner AS Skip to main content

Om oss

Vi er en gjeng engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere med høy kompetanse og lang erfaring innen digital markedsføring. Vi følger opp kundene våre tett og sørger for at du får en synlig profil som skiller seg ut – enten det er snakk om nettsider, digital annonsering eller annen markedsføring.

Vi legger stoltheten vår i å hjelpe bedrifter å lykkes med digitale medier og oppnå bedre synlighet. Hos oss får derfor alle kunder en egen kundekonsulent å forholde seg til, som gir tett oppfølging og gode råd til hvordan man oppnår resultater på ulike plattformer.

Velkommen som kunde hos Web Partner!

Hvorfor velge oss?

Vi tror at en personlig og tett oppfølging er nøkkelen til suksess og fornøyde kunder. Hos Web Partner AS får du derfor tildelt en fast kundekonsulent som jobber tett med deg og din bedrift.

Vi setter opp nettsider i moderne design som også er tilpasset for mobil og nettbrett, med alle funksjonene du trenger. Det første året er support på nettsiden inkludert i prisen, og i tillegg foretar vi Google-oppdateringer underveis i avtaleperioden – helt uten ekstra kostnad for deg.

Web Partner AS er et selskap med mange års erfaring innen digital markedsføring, med ansatte som har sertifiseringer innen Google-annonsering og er eksperter på å designe og utvikle funksjonelle nettsider. Vi holder oss oppdatert og utvikler oss i takt med dagens teknologi. La oss hjelpe deg med å gjøre det samme!

Markedsføring i dag er ofte både tidkrevende og utfordrende. Kanskje du også lurer på hva som er mest lønnsomt og hva det bør koste? Vi hjelper deg! Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Send inn din forespørsel om det er noe du lurer på
så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.