Nettsider – Web Partner AS Skip to main content

Hjemmeside – ditt utstillingsvindu på nett

Sørg for et godt førsteinntrykk på nett med en innbydende og brukervennlig hjemmeside!

– En brukervennlig side med godt design gjør deg mer attraktiv for kundene.
– Vi tilbyr skreddersydde og moderne løsninger som er tilpasset din bedrift. Fortell oss hva du trenger – så finner vi løsningene som passer for deg.
– Søkeoptimalisert innhold gjør nettsiden mer synlig i Google.

Trenger jeg en hjemmeside?

Alle bedrifter bør ha en egen nettside med informasjon om hvem dere er og hva dere tilbyr. Hjemmesiden er ofte det første møtet kunder har med bedriften din. Har nettsiden din et attraktivt design og brukervennlige funksjoner, er sjansen større for at kundene velger deg og ikke klikker seg videre til en konkurrent.

Med en hjemmeside kan kundene dine dessuten finne svar på enkle spørsmål, som åpningstider og beliggenhet, uten å måtte ringe deg. Det er både tidsbesparende for bedriften og gir en bedre kundeopplevelse.

En hjemmeside hjelper deg å målrette annonseringen

Du kan innhente mye nyttig informasjon om kundene dine ved å se på trafikken til nettstedet ditt. Denne informasjonen gjør det enklere for deg å øke salget gjennom målrettet, digital markedsføring. Du kan også lede trafikken på annonsene dine til hjemmesiden eller en annen landingsside med et enkelt klikk.

Kontakt ossLes mer om våre tjenester

Hvordan skal kundene finne siden vår?

Vi sørger for at hjemmesiden din er søkeoptimalisert slik at kundene faktisk finner frem til deg. Det hjelper ikke om siden din er aldri så bra hvis den ikke er synlig for kunder som søker på nettet. Når potensielle kunder søker etter varer eller tjenester du tilbyr, vil nettstedet ditt vises i søkeresultatene. Det gir gode muligheter for at du kan utvide kundebasen.

Hvordan setter vi opp en hjemmeside?

Vi bruker WordPress, med løsninger som er både mobil- og nettbrettvennlige. Hjemmesiden blir skreddersydd etter dine ønsker og behov. Du kan for eksempel legge til spesielle funksjoner som flere språk, bookingsystemer, nettbutikk, kontaktskjema og andre ting. Det første året har du support inkludert i prisen, slik at vi kan hjelpe deg skikkelig i gang.

En god hjemmeside gir deg bedre muligheter for å oppnå suksess på nett!

Kontakt ossLes mer om våre tjenester

Send inn din forespørsel om det er noe du lurer på
så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.