Google Min Bedrift – Web Partner AS Skip to main content

Om Google Min Bedrift

Svært mange kjøp starter med et søk på Google. Er du ikke synlig når potensielle kunder søker etter produktet eller tjenesten du tilbyr, er sannsynligheten stor for at de heller henvender seg til konkurrentene dine.

I dag er kundene mer på nett enn noen gang tidligere. Med noen få tastetrykk kan de sammenligne både produkter, priser og tilbud samt søke etter all informasjonen de trenger. For at kundene skal velge deg, gjelder det å være synlig i markedet.

Det kan være tidkrevende å sette seg inn i denne type markedsføring uten nødvendig kompetanse. La heller oss sette opp en profesjonell bedriftsprofil for deg, så kan du bruke tiden din på det du gjør best!

Google-søk

Google min bedrift er en kostnadsfri løsning som gjør bedriften din synlig, med en egen bedriftsprofil i Google-søk og Google Maps. 46 prosent av alle Google-søk er såkalte lokale søk, hvor forbrukerne trenger å finne informasjon raskt og enkelt. Vi sørger for at din bedriftsinformasjon kommer tydelig frem i søk på Google.

  • Vær lett tilgjengelig: En oppdatert Google-profil er essensielt for at nye kunder skal få øynene opp for deg.
  • Bli mer synlig lokalt: Gjør det enkelt for kunder å kontakte deg og finne ut av hvor du holder til.
  • Fremstå som mer profesjonell: En tydelig bedriftsprofil gir et godt inntrykk og øker sannsynligheten for at kunder velger deg fremfor noen andre.
Kontakt ossLes mer om våre tjenester

Send inn din forespørsel om det er noe du lurer på
så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.