Digital markedsføring – Web Partner AS Skip to main content

Om Digital markedsføring

Øk synligheten og effektiviser den digitale markedsføringen av bedriften din med vår komplette digitale markedsføring!

Annonser, SEO, content marketing, sosiale medier, nyhetsbrev, analyser og e-postkampanjer. Det er mye du må tenke på og ha kunnskap om når du skal gjøre bedriften din synlig for potensielle kunder på nett. Føler du imidlertid at du ikke har kompetansen eller ressursene som kreves for å gjøre dette viktige arbeidet, er hjelpen heldigvis ikke langt unna. Vår komplette digitale pakke er alt du trenger for å komme i gang!

Pakken vår

Pakken vår inneholder blant annet det omfattende analyseverktøyet Google Analytics, som hjelper deg å forstå hvordan kundene dine bruker nettsiden din, og hva som motiverer dem til å handle. Verktøyet måler all trafikk inn på nettsiden din og gir deg dessuten innblikk i hvor trafikken kommer fra, for eksempel om det er gjennom betalt annonsering eller organiske søk.

I tillegg får du support på Google Min Bedrift, et verktøy som øker synligheten din på nett og lar deg legge til informasjon om bedriften din. Dette kan for eksempel være kontaktinformasjon, åpningstider, bilder, videoer og kundevurderinger. På den måten kan kundene dine raskt og enkelt oppdatere seg på hva som skjer i bedriften din, i tillegg til at du blir oppfattet som en seriøs aktør.

Samtidig får du naturligvis verdifull medierådgivning fra de dyktige markedsføringsekspertene våre. De vet hva som må til for å oppnå suksess på nett, og hjelper deg med å utarbeide en strategi for å nå ut til flere kunder på en mer kostnadseffektiv måte. Med vår digitale pakke kan du ganske enkelt konsentrere deg om det du gjør best – og overlate den digitale markedsføringen til oss!

Kontakt oss i dag for å få en tilpasset plan for bedriften din!

Kontakt ossLes mer om våre tjenester

Send inn din forespørsel om det er noe du lurer på
så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.